Restaurant grønttorvet odense menu

Menukort – Restaurant Grønttorvet Sortebrødre

Menukort · Fiskefilet på rugbrød. Remoulade, kapersfrit og citron · 99,00 · Æg og rejer. Mayonnaise, rogn, asparges og citron · 89,00.

Restaurant Grønttorvet Sortebrødre – Odense

Restaurant Grønttorvet Sortebrødre – Dansk mad & restaurant i Odense

Restaurant Grønttorvet er centralt beliggende i centrum af den gamle del af Odense. Siden 1761 har der været registret kro på matriklen hvor Restaurant …

Restaurant Grønttorvet Odense C – Dagens Menu

Restaurant Grønttorvet, Odense: Gennemse menuen, læs mere om 6098 anmeldelser af slurpy brugere med en vurdering på 81/100 og tjek priser.

Restaurant Grønttorvet, Odense – Restaurantanmeldelser

Restaurant Grønttorvet, Odense – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

kan vinde en lækker middag for to, bestående af en 3- retters vintermenu med vin, kaffe og sødt, på vores hyggelige restaurant. Her kan du også se, …

Restaurant Grønttorvet, Odense: Se 290 objektive anmeldelser af Restaurant Grønttorvet, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 22 af 320 restauranter i Odense.

Restaurant Grønttorvet, Odense: se menuen, anmeldelser og …

Dansk hygge siden 1761. Det er hvad du finder på Restaurant Grønttorvet. Grønttorvet er Odense frokosten nr 1. klassisk danske retter, med et stort.

Restaurant Grønttorvet – Facebook

12. dec. 2022 — Aftenen har 2 og 3 retters menuer på kortet, samt retter fra det klassiske danske krokøkken, som tarteletter, wienerschnitzel og stegt flæsk mm.

Restaurant Grønttorvet – Anmeldelser – Odense – DinnerBooking

Suveræn søndagsfrokost. Odense: Restaurant Grønttorvet Glæd dig blandt andet til: Hvide, røde og stegte sild – Æg & rejer – Lun leverpostej – …

Ugens Spisested – Restaurant Grønttorvet – Odense Spiseguide

Ugens Spisested – Restaurant Grønttorvet – Odense SpiseguideOdense Spiseguide

Restaurant Grønttorvet | Deals & Tilbud | All2day.dk

Keywords: restaurant grønttorvet odense menu